De helende werking van een recessie

Paraview nieuws januari   Bekijk de webversie
Wanneer mogen de beurzen weer?
Afbeelding
Beste {{voornaam}},

Wij hopen dat het goed met je gaat en ook dat we binnenkort weer beurzen mogen organiseren. Zodra dat mogelijk is, zetten we de nieuwe data op de site.

Onze beurs in Gorinchem 23/24 januari mag niet doorgaan. Toch verloten wij onder de mensen die een kortingsbon aanvragen voor Gorinchem een uitgebreid telefonisch consult + 2 vrijkaarten voor een Paraview beurs naar keuze. Maak kans op deze mooie prijs door op de link hieronder te klikken. De winnaar krijgt voor 25 januari bericht via de e-mail.

Als je in de tussentijd zoveel mogelijk binnen wilt blijven en ook behoefte hebt aan een consult, dan zijn er telefonische mogelijkheden om dit makkelijk te doen: Zie verderop in deze nieuwsbrief. Wellicht wel zo handig en veilig in deze maanden.

Succes en hopelijk tot snel op de Paraview ! 
Wil jij een telefonische reading winnen ?
Vraag de kortingsbon Gorinchem aan →
 
 
Paraview magazine
Ons Paraview magazine heeft interessante artikelen:  Interviews, achtergrond- informatie, praktijkverhalen, adressengids per regio en discipline, boekenrecensies, reizen… Het magazine komt 2x per jaar uit en een abonnement is slechts €15,- voor 4 uitgaves, incl. 2 vrijkaarten voor de Paraview beurs.

 
Ideaal om op de hoogte te blijven van de beurzen bij u in de buurt, de laatste nieuwtjes, weetjes en ontwikkelingen.
“Een leuk en informatief magazine ...”
Van ons krijgt u dan als welkomskado elke 2 uitgaves een gratis entreebewijs voor de Paraview beurs t.w.v.  € 14,- totaal.
 
Meer informatie over het magazine →
 
Lifetime mediums bellijn
Lifetime mediums  Ben jij opzoek naar een medium?
Heb jij behoefte aan advies omtrent jouw levensvraag? Heb jij een vraag over relatie, werk, financiën, toekomst of alles wat hiertussen zit dan ben jij bij ons op het juiste adres!

Omdat wij je graag eerlijk advies willen geven zal er netjes de tijd worden genomen voor een consult waarbij jouw vraag zorgvuldig wordt beantwoordt. Door gebruik te maken van onze gratis tools kan jij jezelf al voorzien van advies die je online uit ons orakel kan krijgen. Let op! Onze gratis orakels zijn met precisie samengesteld en kunnen een richtlijn voor jouw vraag bieden. Dit helpt jou waardoor je al minder onrustig kan zijn. Zodra je vervolgens met een van onze mediums spreekt wordt jouw vraag persoonlijk beantwoordt.

Wat wij nog meer aan voordeel bieden? Doordat wij onze consulten op afstand geven, hoef je niet je vertrouwde huis uit, voel je je op je gemak en heb je zelf in de hand hoelang je een gesprek met het medium wilt voeren. Zo bepaal je geheel zelf hoelang het consult duurt en word het gesprek anoniem gevoerd. Wil je een uitgebreid consult of wil je vlug je vraag beantwoord hebben? Beide opties zijn bij ons mogelijk. Zo heb je dus ook in de hand hoeveel je aan een consult uitgeeft. Handig toch! Voor onze klanten bieden wij ook de garantie dat als je niet tevreden bent over het consult en je stuurt een e-mail naar onze klantenservice via contact dan kijken wij voor jou of wij jou een andere oplossing kunnen bieden. Zodat je alsnog tevreden zal zijn.

Gemakkelijk maak je een eigen account op onze website aan, dit doe je bij Account aanmaken. Als klant kan je gebruik maken van bellen met beltegoed in drie simpele stappen en in maar 29 seconden van je tijd ben je al in bezit van ons beltegoed! Met je account bieden wij een uniek concept aan waarbij je overzichtelijk je verbruik kan inzien en gebruik kan maken van andere bijbehorende handige gadgets.

Ontdek wat jou de komende tijd te wachten staat. Koop nu jouw beltegoed en bel met ons waarbij je met een gesprek en advies echt verder wordt geholpen! Onze service is zeer gevarieerd omdat wij je graag  verder blijven helpen. Wij bieden je de adviezen die nodig zijn. 

Als paranormale hulplijn blikken wij niet alleen vooruit maar wij voeren ook gesprekken met je om je indien nodig beter in balans te brengen. Zodat je weer beter bij jezelf kan komen en blijven. De een noemt dit een Healing op afstand, de ander noemt dit Rust bij je innerlijke zelf terugbrengen.

Ons Geheim? Transparant zijn naar jou en jou duidelijke en passende antwoorden geven op je vragen. Je kan kiezen of je een Bel consult, Email consult of Chat consult wilt.

Omdat wij toegankelijk willen zijn voor iedereen die onze site bezoekt, bieden wij elke maand een actie en hebben wij de extra uitlegservice waarbij wij zoveel mogelijk alles stapsgewijs uitleggen. Het maakt ons hierbij niet uit of de vraag over onze website, het medium, het consult of de Lifetimemediums app gaat. 
Wij staan je graag te woord.
Naar de site van Lifetime mediums →
 
 
Dé agenda voor spirituele activiteiten
In de Spirituele Agenda op paraview.nl vind je uiteenlopende workshops, feesten, cursussen, events en vakanties op het gebied van spiritualiteit en duurzaamheid in Nederland, België en omstreken.

Voor ieder is er wat wils.

 
Of je nu een yoga fan bent, houdt van meditatieve wandelingen, feesten met een oosterse beat of een ayurvedische vakantie. 
“Ontdek een nieuwe wereld van interessante mogelijkheden.”
Je kan ook jezelf een vermelding geven in de agenda.
 
Naar de spirituele agenda →
 
Spirit4U
Spirit4U
Maatschappelijke en spirituele gesprekslijn
Naar de site van Spirit4U →
 
Gratis dagelijkse tarotkaart
Dagelijkse tarotkaart
Naar de site van de gratis dagkaart →
 
 
Bureau View
Paraview

Voorstraat 52 | 2251 BP  Voorschoten | T: 071-5611934

Bezoek onze website
 

Volgende spirituele beurs

Deventer

20 en 21 Juli

Meer informatie

Bestel jouw tickets voor de Paraview spirituele beurs