Algemene beursinformatie

Welkom bij Paraview, al meer dan 25 jaar de bekendste paranormaal beurs van Nederland met vele deelnemers op spiritueel gebied en boeiende lezingen.

 

Op onze wekelijkse spirituele beurs kunt u op een ontspannen manier kennismaken met spiritualiteit, paranormale zaken en diverse alternatieve geneeswijzen.
 

Paraview: Een ontmoeting met jezelf. Kom eens langs op de beurs voor een privéconsult met betrekking tot werk, relaties, liefde of overledenen, een karakterbeschrijvende handlijnanalyse, een astrologie uitdraai of een groepslezing over diverse spirituele onderwerpen. Ook vind je veel informatie over gezondheid, therapieën, healingen, workshops en persoonlijke coaching. Daarnaast kan je jezelf ook een plezier doen met een leuk spiritueel kado zoals edelstenen, boeken, inzichtkaarten, wierook, beelden, schilderijen, (magneet)sieraden of een aurafoto.

Zo zijn er onder andere paragnosten, helderzienden, mediums, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, koffiediklezers, astrologen, iriscopisten en numerologen aanwezig maar ook hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers, auracamera's, gidstekenaars, reikimasters, pendelaars en masseurs.

Bovendien is het mogelijk om produkten te kopen, zoals boeddha's, wierook, gezondheidsstenen, sieraden, inzichtkaarten, muziek cd's, trommels, boeken en diverse gezondheidsproducten zoals oliën, kruiden en voedingsprodukten.  

Openingstijden Paraview: 

zaterdag : 12 - 17.30 uur
zondag : 11 - 17.30 uur

 

Entreeprijs: 

€ 7,- : Volwassenen
€ 5,- : 65+
gratis : Kinderen t/m 11 jaar (onder begeleiding)

 

Entree is inclusief het tijdschrift Paraview en de groepslezingen.

Parkeren: Kijk hiervoor onderaan de pagina bij de betreffende beurs onder de knop Beursdata. 


 

Mét de voordeelbon geniet u van extra voordeel:

Als u de voordeelbon aanvraagt en laat zien bij onze kassa, krijgt u

- een mooie edelsteen die u zelf mag uitzoeken
- een KarmaLot waarmee u diverse leuke prijzen op de beurs kan winnen >>  KarmaLot
- korting bij diverse deelnemers
- het magazine Paraview

 

Ruime keuze aan deelnemers:

Op de wekelijkse Paraview beurs zijn er tussen de 50 en 130 deelnemers aanwezig, die actief zijn op het gebied van paranormale verschijnselen en het spirituele vlak. Bij deze deelnemers kunt u persoonlijke consulten doen. U kunt bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop de kleuren van uw aura te zien zijn en daarover een uitleg krijgen.

Ook kunt u uw vraag over relaties of uw werk laten beantwoorden door een handlijnkundige of paragnost. Een paragnost krijgt vaak helderziende waarnemingen via een foto of voorwerp zoals een ring. Vergeet deze dan ook niet mee te nemen. Heeft u vele geestelijke indrukken opgedaan tijdens uw bezoek dan is een ontspannende stoelmassage een heerlijke afsluiting van de dag. Gewoon rondkijken, voelen en interesses delen op de paranormaal beurs kan natuurlijk ook.

 

Wij hebben een online deelnemerslijst per beurs. Wilt u weten of een bepaalde deelnemer aanwezig zal zijn, dan kunt u dit bij de betreffende beurs bekijken.

Lezingen:

In een aparte ruimte worden doorlopend lezingen en demonstaties gegeven over diverse boeiende en interessante onderwerpen. Deze zijn vrij toegankelijk en gaan bijvoorbeeld over helderziende waarnemingen, contact met overledenen, pendelen, reiki, reincarnatietherapie, gidsen, yoga of een zaalhealing. » lezingen


 

Nieuwsgierig naar wat de Paranormale wereld u brengt?

Kom dan eens langs op de Paraview. Bijna elk weekeinde kunt u ons ergens in Nederland vinden. Ook bij u in de buurt. » beursdata  


 

Wilt u weten of u voornamelijk reageert vanuit lucht, aarde, water of vuur?
Doe dan onze leuke en leerzame 4-elementen test die voor u klaarstaat. 
>>  doe de 4-elementen testVolgende spirituele beurs

Hilversum

18 en 19 Mei

Meer informatie

Bestel jouw tickets voor de Paraview spirituele beurs