Persmateriaal

Hier vindt u ons persbericht en kunt u een aantal banners en/of foto's in hoge resolutie downloaden.
Bij voorbaat dank voor het plaatsen daarvan.

Paraview logo

 

 

Meditatie

 

 

 

 

Banner234x60

 

Boeddha Banner234x60Paraview posterBanner234x60 TarotBanner Paraview Koffiediklezen Wierook

Paraview

 

Persbericht:


Paraview spirituele beurs

Tijdens deze beurs zijn er talloze deelnemers aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie gezondheid, werk of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kan men bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is, kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids laten tekenen of new ageproducten kopen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Bovendien worden er in een aparte zaal lezingen over verschillende onderwerpen gegeven.

 

Opkomst spiritualiteit en alternatieve geneeswijzen

Bureau View organiseert sinds 1995 wekelijks de Paraview paranormaal beurs door heel Nederland. Gedurende deze jaren zijn new age en alternatieve geneeswijzen voor veel mensen steeds meer geïntegreerd in het dagelijkse leven. De gedachte leeft dat het leven meer moet inhouden dan alleen werken, eten en slapen. Er is meer aandacht voor verdieping van het leven en voor ontspanning. Tegenwoordig worden er bijvoorbeeld veel zelfhealing boeken gelezen, bestaan er talloze new age winkels, doen veel mensen aan yoga of andere ontspanningstechnieken en hebben de alternatieve genezers het steeds drukker.

 

Deelnemers

Op de Paraview beurs kunnen bezoekers kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen. Bureau View is er in geslaagd om een zo groot mogelijke uiteenzetting van activiteiten in een openbaar gebouw te krijgen, zodat bezoekers een goed beeld krijgen wat er zoal is op alternatief gebied. Meestal zijn er meerdere paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera´s, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars en masseurs aanwezig. Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals beeldjes, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheidsproducten zoals oliën en voedingsproducten.

 

Lezingen

Gedurende beide dagen worden er verschillende interessante lezingen met zaaldemonstraties gegeven die gratis bezocht kunnen worden. Hieraan werken bekende paragnosten en andere alternatieve genezers mee. De lezingen gaan bijvoorbeeld over helderziende waarnemingen, spirituele coaching, psychometrie, handlijnkunde, pendelen, reiki, gidsen of de helende kracht van edelstenen. Zie de website voor de actuele lezingeninformatie.

 

 

 


Volgende spirituele beurs

Deventer

20 en 21 Juli

Meer informatie

Bestel jouw tickets voor de Paraview spirituele beurs