Lezingen over spiritualiteit

Op de Paraview worden behalve de privéconsulten op de beursvloer ook doorlopend groepslezingen gegeven om eens nader kennis te maken met diverse spirituele onderwerpen.

Hier kunt u zien waar een bepaalde lezing nou eigenlijk over gaat en welke lezinggevers regelmatig op de Paraview aanwezig zijn. Op de Beursdata pagina kunt u kijken welke lezinggevers er het komende weekeinde zijn en hoe laat ze beginnen met hun lezing.

Hoe ontdek je Paranormaliteit

Gegeven door: Liesbeth van Dijk (Het Zesde Zintuig, Paranormale Kinderen SBS6)

In de huidige, onzekere, tijden zijn mensen op zoek naar nieuwe ankerpunten in hun leven. Men heeft behoefte aan verdieping, bezinning en sturing. Er is een hernieuwde zoektocht ontstaan naar antwoorden op de grote vragen van het leven.
In deze achtergrond werkt Liesbeth van Dijk als "Ziener". Ze staat mensen bij in deze zoektocht en geeft hen richting.


Hypnotherapie, Reïncarnatie en Paranormale verschijnelen

Gegeven door: Jan C. van der Heide

Jan vertelt over de boeiende wereld van hypnose, vorige levens en over paranormale onderwerpen, zoals: uittredingen, telepathie, helderziendheid. Of hij gaat nader in op de vragen die u stelt op psychologisch en paranormaal gebied.

Helderziende waarnemingen

Gegeven door: Trevor en Corrie Burgoyne

Trevor is een bekend medium uit Engeland en doet zijn lezing samen met Corrie, die vertaalt daar waar nodig is. Trevor geeft zijn waarnemingen door aan mensen die in de zaal zitten.

Principes voor een Positief Leven

Gegeven door: Ricardo Kok

Iedereen verlangt naar een gelukkig en positief bestaan. Maar hoe creëer je dit nu zelf? Hoe kan het dat sommigen gelukkig, positief en succesvol bestaan leiden, en anderen een ongelukkig, problematisch leven hebben, waarin overleden de norm is geworden?

Psychometrie m.b.v. foto's en voorwerpen

Gegeven door: Gerard Heutink

Gerard vertelt over zijn waarnemingen die hij binnenkrijgt via de energie van foto's en/of voorwerpen die hij krijgt van mensen uit de zaal. Ook geeft hij Droomuitleg aan de hand van symbolen. 

 

Ontdek de blauwdruk van je leven met de Maansknopen

Gegeven door: Frank van Herwijnen

Frank is al Al 25 jaar Astroloog en kan mooi vertellen over hoe jouw blauwdruk van je leven eruitziet volgens de astroloog.
Zorg dat je je geboortetijd weet en ervaar het zelf.


Genezen met de ademhaling en hand. 

Gegeven door: Relax4U

In onze workshop leren wij u de basis van magnetiseren. Iedereen kan het leren. In de workshop leert u hoe magnetiseren werkt en zal u ervaren dat het zelf ook kan. Met enkele simpele oefeningen leren wij u de basis om te genezen met de handen en ademhaling. Zelfs kinderen kunnen het leren. 


Sonja Dover

Paranormaal = Normaal, maar hoe herken je dit nu ?

Gegeven door: Sonja Dover

In een aantal stappen gaan we op zoek naar "HET" geheim wat we Paranormaal noemen. Het kan zijn dat je beschrijvingen tijdens de lezing herkent, wat we dus Paranormale ingegeven inzichten noemen. Geweldig toch! Alleen, wanneer ga je het toepassen in je dagelijks leven.

Roelien de Lange

Sjamanisme en een magische reis naar krachtplekken op Aarde

Gegeven door: Roelien de Lange

Een lezing met Roelien de Lange is Sjamanisme van binnen uit beleven. Door haar boeiende verhalen en de trancereis/visualisatie die je meemaakt, bezoek jezelf krachtplaatsen en kan de energie van oude en nieuwe heilige plaatsen door je heen stromen. Je kiest zelf je favoriete plek, uit inspirerende grote kleurenfoto’s en een kring van stenen, om die magische plekken op aarde echt te gaan voelen.

Medium Anita

Contact met overledenen

Gegeven door: Medium Anita

Als Medium mag ik boodschappen van gene zijde ontvangen en doorgeven. Tijdens mijn sessies sta ik in contact met overledenen; “Ik kan ze horen, zien of voelen.” Het gebruik van mijn gave beschouw ik als mijn levenswerk waarmee ik veel mensen kan helpen hun vragen over het leven te beantwoorden en nabestaanden steunen in hun rouwproces.

2012, het aquariustijdperk en de veranderingen; karma, reincarnatie, tweelingzielen en helderziende waarnemingen vanuit vorige levens

Gegeven door: Desiree van Toor

 

Psychometrie m.b.v. foto's en voorwerpen

Gegeven door: Eva Slootemaker

Aan de hand van foto's en voorwerpen,krijg ik als transmedium boodschappen. Ik kan ze horen, zien, voelen en ruiken. Ook krijg ik spontaan helderziende warnemingen uit de zaal van levende of overleden personen en dieren door met boodschappen van gene zijde.

Medium Anita

Contact met overledenen

Gegeven door: Evelien Foks

Als medium geeft Evelien helderziende waarnemingen van de ziel via foto's en voorwerpen van mens en dier en maakt ze contact met overledenen door middel van foto en naam.

Healing

Gegeven door: Sabine Herrema

Via een healing kom ik in contact met je naasten - gidsen of beschermengelen. Mijn behandelingen zuiveren jezelf en je energetisch veld (aura). Je ziel geeft boodschappen door via mij en diegene die op dit moment in contact wilt treden met mij als medium. Mijn intentie is naar de oorzaak van je vraag of probleem te gaan! 

Helderziende waarnemingen

Gegeven door: Gerard Lambrechts

Gerard geeft in de zaal zijn helderziende waarnemingen door aan de bezoekers van zijn lezing.

Lammert Begeman

Helderziende waarnemingen

Gegeven door: Lammert Begeman

Tijdens een lezing op de beurs kan Lammert u een heldere en duidelijke boodschap meegeven. In een korte reading kan hij contact maken met overleden dierbaren, mens of dier. Hij kan u tevens antwoord geven over liefde, werk, carrière en toekomst. Dit mag ook aan de hand van een door u meegebrachte foto of voorwerp zijn. Ervaar zelf dat paranormaal zo normaal kan zijn.


Volgende spirituele beurs

Maarssen

09 en 10 April

Meer informatie

Bestel jouw tickets voor de Paraview spirituele beurs