Lezingen over spiritualiteit

Op de Paraview worden behalve de privéconsulten op de beursvloer ook doorlopend groepslezingen gegeven om eens nader kennis te maken met diverse spirituele onderwerpen.

Hier kunt u zien waar een bepaalde lezing nou eigenlijk over gaat en welke lezinggevers regelmatig op de Paraview aanwezig zijn. Op de Beursdata pagina kunt u kijken welke lezinggevers er het komende weekeinde zijn en hoe laat ze beginnen met hun lezing.

Hoe ontdek je Paranormaliteit

Gegeven door: Liesbeth van Dijk (Het Zesde Zintuig, Paranormale Kinderen SBS6)

In de huidige, onzekere, tijden zijn mensen op zoek naar nieuwe ankerpunten in hun leven. Men heeft behoefte aan verdieping, bezinning en sturing. Er is een hernieuwde zoektocht ontstaan naar antwoorden op de grote vragen van het leven.
In deze achtergrond werkt Liesbeth van Dijk als "Ziener". Ze staat mensen bij in deze zoektocht en geeft hen richting.


Helderziende waarnemingen

Gegeven door: Corrie Burgoyne

Corrie is een bekend medium en zij doet in de buurt van Nijmegen en Arnhem  een lezing. Corrie geeft haar waarnemingen door aan mensen die in de zaal zitten.

Ontdek de blauwdruk van je leven met de Maansknopen

Gegeven door: Frank van Herwijnen

Frank is al Al 25 jaar Astroloog en kan mooi vertellen over hoe jouw blauwdruk van je leven eruitziet volgens de astroloog.
Zorg dat je je geboortetijd weet en ervaar het zelf.


Genezen met de ademhaling en hand. 

Gegeven door: Relax4U

In onze workshop leren wij u de basis van magnetiseren. Iedereen kan het leren. In de workshop leert u hoe magnetiseren werkt en zal u ervaren dat het zelf ook kan. Met enkele simpele oefeningen leren wij u de basis om te genezen met de handen en ademhaling. Zelfs kinderen kunnen het leren. 


Sonja Dover

Paranormaal = Normaal, maar hoe herken je dit nu ?

Gegeven door: Sonja Dover

In een aantal stappen gaan we op zoek naar "HET" geheim wat we Paranormaal noemen. Het kan zijn dat je beschrijvingen tijdens de lezing herkent, wat we dus Paranormale ingegeven inzichten noemen. Geweldig toch! Alleen, wanneer ga je het toepassen in je dagelijks leven.

Roelien de Lange

Sjamanisme en een magische reis naar krachtplekken op Aarde

Gegeven door: Roelien de Lange

Een lezing met Roelien de Lange is Sjamanisme van binnen uit beleven. Door haar boeiende verhalen en de trancereis/visualisatie die je meemaakt, bezoek jezelf krachtplaatsen en kan de energie van oude en nieuwe heilige plaatsen door je heen stromen. Je kiest zelf je favoriete plek, uit inspirerende grote kleurenfoto’s en een kring van stenen, om die magische plekken op aarde echt te gaan voelen.

Medium Anita

Contact met overledenen

Gegeven door: Medium Anita

Als Medium mag ik boodschappen van gene zijde ontvangen en doorgeven. Tijdens mijn sessies sta ik in contact met overledenen; “Ik kan ze horen, zien of voelen.” Het gebruik van mijn gave beschouw ik als mijn levenswerk waarmee ik veel mensen kan helpen hun vragen over het leven te beantwoorden en nabestaanden steunen in hun rouwproces.

Psychometrie m.b.v. foto's en voorwerpen

Gegeven door: Eva Slootemaker

Aan de hand van foto's en voorwerpen,krijg ik als transmedium boodschappen. Ik kan ze horen, zien, voelen en ruiken. Ook krijg ik spontaan helderziende warnemingen uit de zaal van levende of overleden personen en dieren door met boodschappen van gene zijde.

Helderziende waarnemingen

Gegeven door: Gerard Lambrechts

Gerard geeft in de zaal zijn helderziende waarnemingen door aan de bezoekers van zijn lezing.

Lammert Begeman

Helderziende waarnemingen

Gegeven door: Lammert Begeman

Tijdens een lezing op de beurs kan Lammert u een heldere en duidelijke boodschap meegeven. In een korte reading kan hij contact maken met overleden dierbaren, mens of dier. Hij kan u tevens antwoord geven over liefde, werk, carrière en toekomst. Dit mag ook aan de hand van een door u meegebrachte foto of voorwerp zijn. Ervaar zelf dat paranormaal zo normaal kan zijn.


Volgende spirituele beurs

Apeldoorn

17 en 18 Juni

Meer informatie

Bestel jouw tickets voor de Paraview spirituele beurs