Paraview nieuws januari

Levensvragen?
Spirituele beurzen
Paraview: Een dag van aandacht voor jezelf.

Nieuwe bellijn:

Lifetime mediums

Beste,

Wij hopen weer zo snel als mogelijk beurzen te mogen organiseren.

Als u in de tussentijd zoveel mogelijk binnen wilt blijven, dan zijn er ook telefonische mogelijkheden om een consult te doen. Wellicht wel zo handig en veilig in deze maanden.

Onze beurs in Gorinchem 23/24 januari mag ook niet doorgaan. Toch verloten wij onder de mensen die een voordeelbon aanvragen voor Gorinchem een uitgebreid telefonisch consult. Maak kans op dit consult door op de link hieronder te klikken. De winnaar krijgt voor 22 januari bericht via de e-mail.

Succes en hopelijk tot snel ! 

>>  vraag uw paraview voordeelbon Gorinchem nu aan en maak kans op een privéconsult

 
Beste lezers en lieve bezoeker,
Ben jij opzoek naar een medium? Heb jij behoefte aan advies omtrent jouw levensvraag? Heb jij een vraag over relatie, werk, financiën, toekomst of alles wat hiertussen zit dan ben jij bij ons op het juiste adres!

Omdat wij je graag eerlijk advies willen geven zal er netjes de tijd worden genomen voor een consult waarbij jouw vraag zorgvuldig wordt beantwoordt. Door gebruik te maken van onze gratis tools kan jij jezelf al voorzien van advies die je online uit ons orakel kan krijgen. Let op! Onze gratis orakels zijn met precisie samengesteld en kunnen een richtlijn voor jouw vraag bieden. Dit helpt jou waardoor je al minder onrustig kan zijn. Zodra je vervolgens met een van onze mediums spreekt wordt jouw vraag persoonlijk beantwoordt.

Wat wij nog meer aan voordeel bieden? Doordat wij onze consulten op afstand geven, hoef je niet je vertrouwde huis uit, voel je je op je gemak en heb je zelf in de hand hoelang je een gesprek met het medium wilt voeren. Zo bepaal je geheel zelf hoelang het consult duurt en word het gesprek anoniem gevoerd. Wil je een uitgebreid consult of wil je vlug je vraag beantwoord hebben? Beide opties zijn bij ons mogelijk. Zo heb je dus ook in de hand hoeveel je aan een consult uitgeeft. Handig toch! Voor onze klanten bieden wij ook de garantie dat als je niet tevreden bent over het consult en je stuurt een e-mail naar onze klantenservice via contact dan kijken wij voor jou of wij jou een andere oplossing kunnen bieden. Zodat je alsnog tevreden zal zijn.

Gemakkelijk maak je een eigen account op onze website aan, dit doe je bij Account aanmaken. Als klant kan je gebruik maken van bellen met beltegoed in drie simpele stappen en in maar 29 seconden van je tijd ben je al in bezit van ons beltegoed! Met je account bieden wij een uniek concept aan waarbij je overzichtelijk je verbruik kan inzien en gebruik kan maken van andere bijbehorende handige gadgets.

Ontdek wat jou de komende tijd te wachten staat. Koop nu jouw beltegoed en bel met ons waarbij je met een gesprek en advies echt verder wordt geholpen! Onze service is zeer gevarieerd omdat wij je graag  verder blijven helpen. Wij bieden je de adviezen die nodig zijn. 

Als paranormale hulplijn blikken wij niet alleen vooruit maar wij voeren ook gesprekken met je om je indien nodig beter in balans te brengen. Zodat je weer beter bij jezelf kan komen en blijven. De een noemt dit een Healing op afstand, de ander noemt dit Rust bij je innerlijke zelf terugbrengen.

Ons Geheim? Transparant zijn naar jou en jou duideljke en passende antwoorden geven op je vragen. Je kan kiezen of je een Bel consult, Email consult of Chat consult wilt.

Omdat wij toegankelijk willen zijn voor iedereen die onze site bezoekt, bieden wij elke maand een actie en hebben wij de extra uitlegservice waarbij wij zoveel mogelijk alles stapsgewijs uitleggen. Het maakt ons hierbij niet uit of de vraag over onze website, het medium, het consult of de Lifetimemediums app gaat. Wij staan je graag te woord.

Tot ziens op   >>  www.lifetimemediums.nl

     


 

Win vrijkaarten op Facebook

Maak elke week kans op het winnen van meerdere privéconsulten
of win elke maand vrijkaarten voor een willekeurige Paraview beurs. 

 >>  win een consult of vrijkaarten  via: 

 

 

 

   


SPIRIT4U


>>  Spirit4u.nlHet magazine Paraview heeft een nieuwe frisse lookOns Paraview magazine heeft een nieuwe frisse look en nog meer interessante artikelen. Interviews, achtergrondinformatie, praktijkverhalen, adressengids per regio en discipline, boeken, reizen… Het magazine komt 2x per jaar uit en een abonnement is slechts €15,- voor 4 uitgaves, incl. 2 vrijkaarten voor de Paraview beurs.

Ideaal om op de hoogte te blijven van de beurzen bij u in de buurt, de laatste nieuwtjes, weetjes en ontwikkelingen.

Van ons krijgt u dan als welkomskado elke 2 uitgaves een gratis entreebewijs voor de Paraview beurs t.w.v.  € 14,- totaal.

>>  kijk  naar het nieuwe magazine De spirituele agendaDe Spirituele Agenda


In de Spirituele Agenda op paraview.nl vind je uiteenlopende workshops, feesten, cursussen, events en vakanties op het gebied van spiritualiteit en duurzaamheid in Nederland, België en omstreken.

Of je nu een yoga fan bent, houdt van meditatieve wandelingen, feesten met een oosterse beat of een ayurvedische vakantie, voor ieder is er wat wils.

Ontdek een nieuwe wereld van interessante mogelijkheden. 

Je kan ook jezelf een plaats geven in de agenda.

>>  spirituele agenda


 Gratis dagelijkse tarotkaart

>>  gratis dagelijkse tarotkaart


Maak elke maand kans op vrijkaarten via onze:

 

 

 


Handige links

Hieronder vindt u een aantal handige links naar informatie die op onze site te vinden is:

>>  vele diverse activiteiten in de landelijke spirituele agenda

>>  met onze kortingsbon krijgt u een mooi magazine op de beurs kado 


Afmelden / mail in spambox

Onderaan vindt u de link om u eventueel af te melden voor deze maandelijkse nieuwsbrief.

Komt onze mail in uw spambox, neem dan ons mailadres over in uw contactenlijst.
Onze nieuwsbrief mail is email @ paraview . nl   


Wij wensen u een fijne dag.

© 2021  Paraview.nl 

U ontvangt deze email nieuwsbrief omdat u ingeschreven staat voor de paraview nieuwsbrief.
Wilt u de nieuwsbrief nooit meer ontvangen? klik dan hier om u definitief af te melden.

 

 
 

Volgende spirituele beurs

Dordrecht

13 en 14 April

Meer informatie

Bestel jouw tickets voor de Paraview spirituele beurs