Inspiratie op druilerige Pinksterdag

Op weg naar de Paraview beurs in Spijkenisse miezerde het stevig. Wat hangt er op zo'n dag nog meer in de lucht dan nattigheid, vroeg ik me af. Dat bleek een hele hoop te zijn: als je maar bereid bent het op te zoeken, erop af te gaan...

Bij binnenkomst loop ik eerst tegen paragnost Gerard Heutink uit Den Haag aan. Mijn aandacht wordt meteen getrokken door de mooie edelstenen die hij bij zich heeft. Nog geen week geleden liet een collega healer mij bronziet voelen: een steen die je wil krachtiger maakt, vertelde ze me. Ik vind een kleine bronziet steen met een gaatje erin: zodat ik de steen aan een kettinkje kan hangen, vult Gerard aan. Spontaan sprak Gerard verder over de steen de Atlantist: een steen die evenwicht brengt in je spirituele vermogens en je ego, een steen die met jou meeverandert van kleur en vorm. Hij haalt zijn steen uit zijn zak en illustreert het me! Ik ben verkocht!

Heb je ooit van koffiedik lezen gehoord? Ja, waarschijnlijk wel bij zigeunerverhalen. Maar op deze beurs kom ik een vrouw tegen die een heel stripverhaal in je koffiedik ziet, zo vertelt haar partner. Ze is de enige die dat goed kan, vertelt hij erbij. Ze kan je via het koffiedik het één en ander kan vertellen over wat er in je leven speelt en hoe je daarmee om zou kunnen gaan. Ik kan het helaas niet zelf ervaren, want er zijn veel mensen die haar raad graag ontvangen. Nieuwsgierig? Ze woont in Prinsenbeek, haar naam is Tulay en haar website is www.koffiediklezen.nl.

In de kraam van Ria de Bondt van Re-bound lagen voornamelijk boeken. Mooie boeken, absoluut. Het grappige is dat ik denk te weten wat Ria doet: een esotherische boekhandel! Gelukkig spreek ik haar aan, want er zit meer in deze vrouw dan haar kraam doet vermoeden. Ze blijkt diverse disciplines toe te passen in haar praktijk: the reconnection, quantum touch, stoelmassage en voetreflexmassage. Waar ik echter nog niet eerder van heb gehoord zijn de Dominus Cervix bollen. De bollen stralen een oneindige hoeveelheid kosmische levensenergie = Licht en Liefde, uit. Op het moment dat Ria mijn aandacht erop vestigt straalt er enorm veel fijne energie naar mij toe. Het leuke is dat de bollen ook in de vorm van oorbellen gedragen kunnen worden!

Bij de stand van de kadowebsite Samsara Gifts kom ik tot de ontdekking dat Doreen Virtue inzichtkaarten heeft gemaakt van de aartsengel Raphael, de engel voor gezondheid en genezing. Ik krijg het er warm van, hartverwarmend wel te verstaan. Deze kaarset staat nu op mijn verlanglijstje!
Yvonne Scholtes van wylifestyle zag in mijn hand de flyer van de Alternatieve Kadobon en wilde meteen alles weten. Ze staat regelmatig op beurzen met haar magneetsieraden, dus je kunt haar tegenkomen!

En zo loop ik ook tegen een schat van een vrouw aan die aura's leest: Catherine van your7chakra's. Ze zag meteen twee mensen om mij heen: een van hen mijn oma die net een week terug is overleden! Kadootjes zijn het allemaal.

Zo ontmoet ik nog meer mensen: Norbert Lorek, paragnost, die met hart en ziel ook de Partij voor Mens en Spirit promoot. Er staat een rolbanner van deze partij. Het werkt want ik spreek hem aan en neem een flyer van de partij mee. De volgende verkiezingen weet ik al waar ik op stem! Zo ook Ciska van www.raycis.nl , die meteen doorheeft wat de Alternatieve Kadobon kan betekenen: stimulering om te proeven wat persoonlijke en spirituele ontwikkeling je brengt. En tot slot Carla Botbijl, een paragnost in Rotterdam die ik iets mag geven: ik vertel haar van mijn ervaring met het schrijven van mijn boek Opgeruimd Leven in je Huis. Ze heeft veel te geven en wil dat doen via het schrijven van een boek. Ik hoop het tegen te komen wanneer haar inzichten de aardse vorm van een boek hebben aangenomen.

Dit is een impressie van wat ik vandaag heb mogen ontvangen! Ik hoop dat je het leuk vind om te lezen. Ook hoop ik dat je nieuwsgierig bent geworden naar de Alternatieve Kadobon, want dit soort mensen kun je tegenkomen als je deze bijzondere kadobon gaat besteden.

Alternatieve kadobon

 

 


Sonja Buijs
Alternatieve Kadobon

 


Volgende spirituele beurs

Dordrecht

13 en 14 April

Meer informatie

Bestel jouw tickets voor de Paraview spirituele beurs