Spirituele agenda
Archief
Aan tafel bij Lisette-Anne
Datum: 12-05-2021
Locatie: Adelaarstraat 60, 1223PL Hilversum, Noord-holland
Door: Lisette-Anne
Prijs: € 44,00
Let op! Deze aan tafel bij Lisette-Anne is een SPECIAL: ik geef die avond een Nieuwe Maan webinar. We eten dus samen en dan bereiden we ons voor op het webinar. Je zoekt een plekje in mijn huiskamer en om 20:00 uur start ik met het Volle Maan webinar. Je komt niet in beeld, maar maak je geluid (kuchen, praten, hoesten) dan staat je geluid op de opname, daar moet je oké mee zijn. Je doet gewoon mee live hier met het webinar en na afloop van het webinar sluiten we gezamenlijk de avond af.
Een bedje van fijngesneden sla Arctica, een blaadje wilde zuring, een paardenbloemblad, een blaadje vrouwenmantel en een blaadje longkruid.
Daarop een vegetarische schnitzel. Op de schnitzel gebakken magnoliaknoppen en gebakken oesterzwammen. Aan de zijkant zelfgemaakte pickles met vegan mayonaise en een toefje alfalfa.
Zie je het voor je? Ja, ik had er een foto van moeten maken maar ik zat zo in het moment (van genieten en lekker eten) dat ik er pas aan dacht toen mijn bord bijna leeg was.
Bovenstaand gerecht had ik in elkaar geflanst toen ik laatst bij mijn ouders was. Voor mij en mijn moeder dan, mijn vader houdt vast aan “traditioneel” voedsel. Maar, wat is er nu traditioneler dan eten wat de natuur ons geeft? Naast gecultiveerd eten, gewoon wat moeder aarde ons geeft: de door de mens minder gewenst kruid?!
Het was ZO lekker en we zaten ZO te genieten. En ik dacht: “Wat is het toch jammer dat mensen ageren tegen alles wat niet gekweekt is, wat gewoon wild groeit maar wat vaak vitamine en mineralen bommen zijn? (ja, er zijn ook een hoop, voor de mens giftige planten, maar daar blijf ik vanaf).
Mijn, bijna 84 jarige, moeder was vroeger erg makkelijk met eten maar de laatste jaren lust ze steeds minder en minder en wil vaak niet eens meer eten. En van dit gerecht zat ze te smullen, lang geleden dat ik haar zó snel zag eten, én dat ze alles binnen mum van tijd op had.
Ik zat dus te mijmeren en te brainstormen en ineens was het er: AAN TAFEL BIJ LISETTE-ANNE.
Een spirituele, meditatieve avond waarbij je óók nog een maaltijd krijgt. Vanwege allerlei regels kan ik niet zeggen: Eten bij Lisette-Anne mét workshop. Dus is het: een spirituele workshop met uitleg over minder gewenste kruiden (en je krijgt er eten bij).
De avond duurt van 18:00 tot 21:00 uur.
Je komt aan tafel met diegenen die zich hebben opgegeven, verrassing! Maar vertrouw er op dat altijd die medemensen aanwezig zullen zijn waarvan op dat moment de ontmoeting van elkaar perfect gecomponeerd is.
Het eten is biologisch en dus gifvrij.
Ik gebruik zoveel mogelijk producten uit eigen tuin wat dus een momentopname is en wat moeder natuur ons geeft. Dus iedere avond is anders.
Het kán voorkomen dat ik er iets anders bij wil serveren, wat op dat moment –nog- niet in de tuin voorkomt, dan zal ook dit biologisch aangeschaft zijn.
De maaltijden zijn sowieso vegetarisch, liefst ook veganistisch.
Er wordt geen alcohol geschonken, gewoon normaal kruidenthee.
Na de maaltijd leg ik uit wat je aan groentes/minder gewenste kruiden hebt gegeten. Wat je met de kruiden kunt en wat de –gezonde- eigenschappen zijn. Heel leerzaam en nuttig!
Ik hoop je met deze workshop een andere blik te geven op alle “rommel” die thuis in je keurige border of op je plaatsje groeit.
Dit is een workshop: “Begin voordat je er klaar voor bent”. En dan bedoel ik met name: Je komt aan een tafel te zitten, maar dat is mijn behandeltafel met een kleed erover, hahaha. Ik heb beperkt plek (4), dus vol is vol. Ik heb geen restaurantkeuken, ik heb niet eens een kookplaat! Dus alles komt vers of uit de oven. Maar, ik garandeer je, super lekker en super gezond!
Goed gezelschap, lekker eten, diepzinnige gesprekken, nieuwe, zicht verruimende informatie. Je bent er een paar uur uit. Ziet weer eens andere mensen, eet lekker, steekt er wat van op en trekt even helemaal bij in deze paar uur voor jezelf.
Ik nodig je van harte aan mijn tafel uit!
Wanneer je je opgeeft geef je daarmee aan dat het jou bekend is dat je vrij bent van een allergie voor enig (gezond) kruid.
Datum: woensdag 12 mei 2021
Tijd: 18:00-21:00 uur
Investering: € 44
Een bedje van fijngesneden sla Arctica, een blaadje wilde zuring, een paardenbloemblad, een blaadje vrouwenmantel en een blaadje longkruid.
Daarop een vegetarische schnitzel. Op de schnitzel gebakken magnoliaknoppen en gebakken oesterzwammen. Aan de zijkant zelfgemaakte pickles met vegan mayonaise en een toefje alfalfa.
Zie je het voor je? Ja, ik had er een foto van moeten maken maar ik zat zo in het moment (van genieten en lekker eten) dat ik er pas aan dacht toen mijn bord bijna leeg was.
Bovenstaand gerecht had ik in elkaar geflanst toen ik laatst bij mijn ouders was. Voor mij en mijn moeder dan, mijn vader houdt vast aan “traditioneel” voedsel. Maar, wat is er nu traditioneler dan eten wat de natuur ons geeft? Naast gecultiveerd eten, gewoon wat moeder aarde ons geeft: de door de mens minder gewenst kruid?!
Het was ZO lekker en we zaten ZO te genieten. En ik dacht: “Wat is het toch jammer dat mensen ageren tegen alles wat niet gekweekt is, wat gewoon wild groeit maar wat vaak vitamine en mineralen bommen zijn? (ja, er zijn ook een hoop, voor de mens giftige planten, maar daar blijf ik vanaf).
Mijn, bijna 84 jarige, moeder was vroeger erg makkelijk met eten maar de laatste jaren lust ze steeds minder en minder en wil vaak niet eens meer eten. En van dit gerecht zat ze te smullen, lang geleden dat ik haar zó snel zag eten, én dat ze alles binnen mum van tijd op had.
Ik zat dus te mijmeren en te brainstormen en ineens was het er: AAN TAFEL BIJ LISETTE-ANNE.
Een spirituele, meditatieve avond waarbij je óók nog een maaltijd krijgt. Vanwege allerlei regels kan ik niet zeggen: Eten bij Lisette-Anne mét workshop. Dus is het: een spirituele workshop met uitleg over minder gewenste kruiden (en je krijgt er eten bij).
De avond duurt van 18:00 tot 21:00 uur.
Je komt aan tafel met diegenen die zich hebben opgegeven, verrassing! Maar vertrouw er op dat altijd die medemensen aanwezig zullen zijn waarvan op dat moment de ontmoeting van elkaar perfect gecomponeerd is.
Het eten is biologisch en dus gifvrij.
Ik gebruik zoveel mogelijk producten uit eigen tuin wat dus een momentopname is en wat moeder natuur ons geeft. Dus iedere avond is anders.
Het kán voorkomen dat ik er iets anders bij wil serveren, wat op dat moment –nog- niet in de tuin voorkomt, dan zal ook dit biologisch aangeschaft zijn.
De maaltijden zijn sowieso vegetarisch, liefst ook veganistisch.
Er wordt geen alcohol geschonken, gewoon normaal kruidenthee.
Na de maaltijd leg ik uit wat je aan groentes/minder gewenste kruiden hebt gegeten. Wat je met de kruiden kunt en wat de –gezonde- eigenschappen zijn. Heel leerzaam en nuttig!
Ik hoop je met deze workshop een andere blik te geven op alle “rommel” die thuis in je keurige border of op je plaatsje groeit.
Dit is een workshop: “Begin voordat je er klaar voor bent”. En dan bedoel ik met name: Je komt aan een tafel te zitten, maar dat is mijn behandeltafel met een kleed erover, hahaha. Ik heb beperkt plek (4), dus vol is vol. Ik heb geen restaurantkeuken, ik heb niet eens een kookplaat! Dus alles komt vers of uit de oven. Maar, ik garandeer je, super lekker en super gezond!
Goed gezelschap, lekker eten, diepzinnige gesprekken, nieuwe, zicht verruimende informatie. Je bent er een paar uur uit. Ziet weer eens andere mensen, eet lekker, steekt er wat van op en trekt even helemaal bij in deze paar uur voor jezelf.
Ik nodig je van harte aan mijn tafel uit!
Wanneer je je opgeeft geef je daarmee aan dat het jou bekend is dat je vrij bent van een allergie voor enig (gezond) kruid.
Datum: woensdag 12 mei 2021
Tijd: 18:00-21:00 uur
Investering: € 44
Toegevoegd op 05-05-2021
Eten en drinken, Healing , Workshop of cursus
Lisette-Anne
Adelaarstraat 60
1223PL Hilversum
Noord-holland
Nederland
Telefoon: 035-773 11 50